Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivi listić

Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

Dobitni listić
Dobitni listić Foto: x/Michigan Lottery
Nakon što je blagajnik isprintao krivi listić, muškarac ga je ipak odlučio zadržati. To mu je donijelo zgoditak od 23.000 eura godišnje koji mu se isplaćuju do kraja života.

Zahvaljujući nenamjernoj pogrešci jedan je Amerikanac osvojio popriličnu svotu novaca. Naime, Michael Sopejstal iz američke savezne države Illinois svakih nekoliko tjedana se vozi kroz Indianu do Michigana kako bi jeo u svom omiljenom restoranu. Također, svaki put kupi listić Lucky for Life (Sretan do kraja života) za 10 ili 20 izvlačenja.

Tog 17. rujna trgovac na benzinskoj postaji napravio je pogrešku, slučajno isprintavši listić s 10 linija za jedno izvlačenje. No, Sopejstal je listić ipak odlučio zadržati.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje nad ženama Ljubav i strast nemaju nikakve veze s tim: ''Svi plaćamo cijenu, ali drugačiji svijet je moguć"

Pročitajte i ovo Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

Pročitajte i ovo Ilustracija Brutalno napadnut Čovjek spreman platiti 20 tisuća eura za izlazak iz stana: "Čudo je što sam preživio"

"Jednog sam jutra provjerio svoj listić i vidio da sam osvojio 25.000 dolara (gotovo 23.000 eura) godišnje do kraja života. Odmah sam počeo razmišljati o tome što sve mogu učiniti s novcem i želim li uzeti paušalni iznos ili opciju anuiteta. Bio je to nevjerojatan osjećaj!", rekao je predstavnicima Lutrije.

Šezdesetogodišnjak je nedavno posjetio sjedište Lutrije kako bi preuzeo svoj dobitak. Odabrao je jednokratnu paušalnu isplatu od više od 356.000 eura, umjesto 23.000 eura godišnje tijekom 20 godina ili doživotno, što god je veće, piše CNN.

Pročitajte i ovo Kuhinja Srce drukčije kuca Osobnu tragediju pretvorili u hvalevrijednu akciju: "Morali smo nekako na tu bol odgovoriti s nečim dobrim"

Sopejstal je rekao lutriji da planira iskoristiti svoj za putovanje i uštedjeti ostatak.

Pročitajte i ovo Humanitarni koncert Zaklade Ana Rukavina - 6 060 9000 Glazbeni spektakl ''Želim život" održan na zagrebačkom Trgu: Prikupljeno više od 170.000 eura

Nagrade u igri Lucky for Life se kreću od 3 dolara do glavne nagrade od 1000 dolara dnevno za cijeli život. Sopejstalove šanse za osvajanje pet bijelih kuglica 17. rujna bile su 1 prema više od 1,8 milijuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene