Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Australiji

Godinama dozvoljavala ljubavniku da joj siluje kćeri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australka koja bi mogla biti u uskoj konkurenciji za titulu 'najgora majka na svijetu' na sudu je priznala krivnju jer je godinama dozvoljavala da njezin partner siluje njezine kćeri pretvarajući se da je sve to dio seksualne edukacije.

Dvije djevojke su doživjele tešku traumu jer ih je majčin 51-godišnji partner sustavno silovao dvije i pol godine. Njihova 43-godišnja majka je sve znala i dopuštala zlostavljanje. 

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

>> Majka četvero djece silovala kćer (11) u ime 'spolnog odgoja'

Australski mediji su izvijestili kako je jedna od djevojaka ispričala sudu kako joj je majka jednom prilikom rekla da 'nema veze ako nije raspoložena za seks, jer su to stvari koje jednostavno treba naučiti'.

Iako je 43-godišnjakinja priznala krivnju, 51-godišnjak je na sudu izjavio da nije kriv za 23 seksualna prekršaja koji mu se stavljaju na teret, uključujući i seksualnu vezu s djecom mlađom od 16 i 13 godina između ožujka 2005. i listopada 2008. godine. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene