Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimila mobitelom

Majka četvero djece silovala kćer (11) u ime 'spolnog odgoja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Australka (37), inače majka četvero djece, silovala je svoju 11-godišnju kćer i mobitelom snimila tri filma 'u formi spolnog odgoja'.

37-godišnjakinja iz Queenslanda, osim što je silovala svoje najmlađe dijete, djevojčicu je izlagala i drugim seksualnim aktivnostima 'zato jer je stalno postavljala pitanja', izvijestio je Sunshine Daily.

Pročitajte i ovo Ilustracija sude joj Influencerica optužena da je silovala 14-godišnjaka: "Bilo je šokantno" Ilustracija trajalo je pet godina! Silovao maloljetnu kćer jednom tjedno, zaključavao je u kuću: Podignuta optužnica protiv oca (44) iz Dalmacije

Na suđenju monstruoznoj majci sudac John Robertson joj je kazao da je zbog svog sebičnog kriminalnog ponašanja kćeri oduzela pravo na zdrav odnos s majkom pun ljubavi. Dodao je kako 'nema nijedan razuman razlog kojim bi objasnila svoje šokantno ponašanje budući da je imala normalno djetinjstvo s roditeljima koji je i dalje podupiru'.

Osudio ju je na četiri godine zatvora, no kada odsluži godinu dana, preostala kazna od tri godine bit će pretvorena u uvjetnu. Kako se žena u zatvoru nalazi već 245 dana bit će puštena na slobodu za četiri mjeseca. 

Na suđenju se moglo čuti kako je vezu s ocem svoje četvero djece, koji je od nje bio stariji 12 godina, započela još kao dijete od 14 godina te da je prvo dijete rodila sa 16. Kasnije je započela cyber-seks vezu s jednim muškarcem u Melbourneu i postala opsjednuta seksom. Jedno drugom su slali snimke seksa koje je morala gledati i njezina kćer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene