Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izjednačili je s prostitutkom

Francuska: Iranske uvrede Carle Bruni Sarkozy neprihvatljive

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neprihvatljive su uvrede iranskih medija na račun supruge francuskog predsjednika Carle Bruni-Sarkozy u kojima je nazvana 'prostitutkom', nakon čega je francusko ministarstvo vanjskih poslova poslalo poruku Teheranu.

'Obznanjujemo iranskim vlastima da su neprihvatljive uvrede dnevnog lista Kajhan, koje su preuzeli iranski internetski portali o nekoliko francuskih istaknutih osoba, među kojima je i Carla Bruni Sarkozy', rekao je glasnogovornik ministarstva Bernard Valero. Dodao je da su tu poruku poslali uobičajenim diplomatskim putem.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

>> Iranski list: Carla Bruni-Sarkozy je prostitutka

Ultrakonzervativni dnevni list Kajhan je zbog navodno nemoralnog privatnog života izjednačio Carlu Bruni-Sarkozy s prostitukom, nakon što je ona stala u obranu Iranke Sakineh Mohamadi-Aštiani, osuđene na smrt kamenovanjem nakon prijevare i ubojstva.

Iransko ministarstvo vanjskih poslova je obznanilo da ne odobrava uvrede na račun supruge francuskog predsjednika. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene