Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimska oprema obaveza

FOTO: U Sloveniji palo 20 centimetara snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prognoze meteorologa su se ostvarile te je danas u susjednoj nam Slovneiji zapao snijeg. Vozači se upozoravaju da ne kreću na put bez zimske opreme.

Iako su meteorolozi najavljivali snijeg, mnogi vozači u Sloveniji oglušili su se na upozorenja i bez pripreme izašli na mokre i skliske kolnike, piše 24ur.com. Na području Celja palo je već 20 centimetara snijega, pogotovo u gorju. Djelatnici celjske zimske službe od jučer su u stanju pripravnosti, no upozoravaju vozači, nažalost nisu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Slovenci uputili neobičan zahtjev zbog brojnih turista koji će ići prema Hrvatskoj: "To su zatražili prvi put" Marko Balen, reporter Nove TV i Goran Tomac KAOS U PROMETU Snijeg, siloviti udari bure, zatvorene autoceste, prekinute morske linije... Otkrivamo kada bi autoceste trebale biti prohodne za sav promet

>> Snijeg u Gorskom kotaru i Lici, promet otežan

Od sedam sati ujutro na celjskim cestama posuto je 67 tona soli i 89 kubičnih metara pijeska za posipavanje. Snijeg je noćas zabijelio i Koruško područje. U višim dijelovima Pahorja, Kozjaka i Črna izmjereno je 10 centimetra snijega, a u dolinama nešto manje.

 


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene