Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepa priča iz Ukrajine

FOTO Kad je ljubav jača od revolucije: Usred prosvjeda zaprosio djevojku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S kacigom na glavi, fantomkom na licu i pancirkom, ukrajinski prosvjednik je kleknuo na koljena i zaprosio svoju djevojku.

Dok su njegovi suborci palili baklje, jedan ukrajinski posvjednik je zaprosio svoju djevojku s kojom je godinu dana u vezi. Blizu policijskog kordona, izvadio je prsten i zaprosio djevojku. Vidno iznenađena djevojka je odmah pristala i skinula svoju fantomku kako bi poljubila svog budućeg muža, prenosi News.com.au.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Rusi uništili ukrajinski HIMARS Velika eksplozija VIDEO Prvi put od početka rata: Rusi silovitim napadom zadali težak udarac Ukrajincima

VIDEO Ukrajina gori, a policajci se sanjkaju!

Sve su s odobravanjem promatrali ostali prosvjednici koji su u tom trenutku bili u blizini Trga neovisnosti gdje je mladić zaprosio djevojku.

'Ovo već neko vrijeme želim napraviti, ali na nesreću ili sreću, u Ukrajini je počela revolucija pa sam to ipak odlučio učiniti ovdje. Počeo sam na život gledati na drugačiji način. Sve je postalo puno jednostavnije. Zato sam to učinio sada', kazao je prosvjednik čiji se identitet ne zna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene