Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snježne radosti

VIDEO Ukrajina gori, a policajci se sanjkaju!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici specijalnih postrojbi Zlatnih orlova, inače poznati po nasilnom suprotstavljanju prosvjednicima, iskoristili su trenutke zatišja.

Dani na barikadama kao da su iza njih. Tako bi se barem dalo naslutiti nakon što se pogleda snimka ukrajinskih policajaca koji su se, kao da se ništa bitno ne događa, prepustili uživanju u zimskim radostima!

'Proboli su mi ruke, razapeli me. Sjekli su mi uho, lice...'

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara?

Pripadnici specijalnih postrojbi Zlatnih orlova, inače poznati po nasilnom suprotstavljanju prosvjednicima, iskoristili su u srijedu trenutke zatišja kako bi odmjerili snage u nogometu na snijegu.

Dok su neki od njih marljivo skupljali ogrjev za preživljavanje na hladnoći, drugi su se sanjkali na štitovima. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene