Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

I do 15 centimetara snijega

FOTO: Europa pod snijegom, problemi u prometu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenci su se probudili sa snijegom. Pogledom kroz prozor mnogi su se razveselili zimskim radostima.

U okolici Kozine snijeg je po tlu, a kroz dan očekuje se da će se to dogoditi i po cijeloj državi. Trebalo bi napadati oko 15 centimetara snijega. U Kredarici je ujutro izmjereno čak minus 13 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalim dječakom Poklopio ga veliki val Potraga za nestalim dječakom obustavljena zbog lošeg vremena: Zaprimljena dva poziva uplašenih građana Slika nije dostupna Vidi se s obale mora Snijeg na Zavižanu, turisti iznenađeni

Popodne bi trebao puhati sjeverni vjetar, a u Vipavskoj dolini i Krasu bura. More bi zbog padalina kod Kopra moglo poplaviti niže dijelove obale.

>> Temperature ispod ništice, očekuje se snijeg u nizinama

>> FOTO: Pada gusti snijeg u Gorskom kotaru

Kod Razdrtog je s ceste skliznuo teretnjak, a zbog snijega su ponegdje i zastoji u prometu. Zimska služba je na terenu. Meteorolozi za subotu ne najavljuju padaline, ali već u nedjelju bi moglo pasti i 20 centimetara snijega, piše 24ur.com. 

Snijeg je pao i u zapadnom dijelu Njemačke. Automobili su zapinjali u gužvama blizu Koelna, a putnici su se polako probijali. Tijekom vikenda bi trebalo napadati i do 10 centimetara. Temperature su diljem zemlje kretale od nule na jugu i zapadu do minus sedam u višim dijelovima središnje Njemačke, piše Reuters.

Diljem Ujedinjenog Kraljevstva zbog velikih količina snijega zatvorene su škole. Zaleđene ceste otežavaju normalan protok prometa. Napadalo je najviše snijega u posljednjih 17 godina. Meteorolozi predviđaju kako bi hladno vrijeme moglo potrajati iduća dva tjedna, piše BBC.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene