Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajnost ili...?

FOTO Gledao utakmicu i onda primijetio OVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča jednog navijača objavljena na Redditu izazvala je lavinu kontroverzi na ostalim društvenim mrežama...

Jedan je korisnik Reddita objavio fotografiju ženske osobe ispred sebe koja tipka na mobitel, tvrdeći da je riječ o ženi koja vara supruga koji sjedi pored nje, tipkajući poruke ljubavniku. Fotografiju je skinuo s Facebook profila drugog muškarca, koji ju je objavio zajedno s neobičnom pričom.

Pročitajte i ovo Policajac ubio trudnicu na parkiralištu pokušala je pobjeći VIDEO Policajac ubio trudnicu (21) na parkiralištu. Posljednje riječi bile su joj: "Hoćeš li me upucati?" Brza brodica pomorske medicinske službe "impresivna brzina" Nova brodica pomorske medicinske službe u roku od sat vremena prevezla trudnicu s Raba u Rijeku

Debata koja se razvila nakon što je muškarac, poznat samo kao "Lye" objavio fotografiju i priču na Facebooku i koja je završila naposljetku i u medijima, fokusirala se oko pitanja da li je taj samaritanac trebao dovesti ženu u opasnost od potencijalnog obiteljskog nasilja.

Fotografija je navodno snimljena na utakmici Detroit Lionsa i Chicago Bearsa na Dan zahvalnosti. Lye piše kako je pokušao gledati utakmicu no nije si mogao pomoći pa je primijetio i da žena ispred, koja je još i trudnica, šalje romantične SMS poruke drugom muškarcu, dok njezin suprug sjedi pored nje.

Lye je odlučio nešto poduzeti i upozoriti njezinog supruga oko nevjere njegove supruge te je napisao slijedeću poruku na papir, a prenosi je ABC:

"Ne poznajem te i ti mene ne poznaješ. Kad stigneš kući provjeri mobitel svoje djevojke. Ona je slala poruke "Jasonu", govoreći da želi biti s njim čitavi dan!

Čuvaj se. Želim ti sve najbolje. Sretan ti Dan zahvalnosti".

Iza ponoći uhvatio ženu s ljubavnikom pa navalio na njega metalnom polugom!

U poruci na Facebooku pored fotografije, Lye je napisao da mu se činilo kako je žena ispred njega "u osmom mjesecu trudnoće" te da je tipkala poruku drugom muškarcu u kojoj je između ostalog napisala: "Vidjet ćemo se čim završim s njim". Ona bi svaki put kad bi je suprug zagrlio skrivala mobitel, dodao je Lye.

"Pošto sam takav kakav jesam, nisam si mogao pomoći... Morao sam mu napisati malu poruku na papiru i po izlasku nakon utakmice, jednostavno sam ga pričekao i zaustavio ga pred njegovom ženom i dao mu u ruku komadić papira i rekao "Ne poznajem te i ne poznaješ me, pročitaj ovo kad dođeš kući, VJERUJ MI".

Lye je napisao kako ga je muškarac samo zbunjeno pogledao i rekao "okej". Priča tu prestaje, a društvene mreže špekuliraju o ne baš ružičastom scenariju po suprugu.

Ali ima i jedna "kvaka" u čitavoj priči, a tiče se posljednje riječi na papirnatoj poruci koja glasi #ChiveOn. naime jedan Redditov korisnik napisao je slijedeće:

"Mislim da koga god je PR tvrtka TheChive.com unajmila da inscenira ovu viralnu marketinšku kampanju, da je napravila nevjerojatan posao", napisao je korisnik "mountainjourno".

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene