Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve mu razbio

Iza ponoći uhvatio ženu s ljubavnikom pa navalio na njega metalnom polugom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak iza ponoći u mjestu Kusanovec pored Dugog Sela 35-godišnjak je metalnom polugom izudarao ženinog ljubavnika i razbio mu auto.

Zagrebačka policija je zbog pokušaja ubojstva osumnjičila 35-godišnjeg muškarca koji je metalnom polugom izudarao 26-godišnjaka i razbio mu auto jer ga je uhvatio s njegovom ženom.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Majka priznala: Išla sam kod ljubavnika, djeca su mi iz naručja upala u rijeku!

Osumnjičeni je u utorak iza ponoći fiatom punto došao do poljskog puta u mjestu Kusanovec pored Dugog Sela, gdje je u audiju uočio 26-godišnjaka i 32-godišnjakinju, izvijestila je zagrebačka policija.

Nakon što se s njom posvađao, otišao je kući po metalnu polugu, a kad se vratio počeo je lupati po audiju. Kad je ljubavnik njegove supruge izašao iz auta, više puta ga je udario po glavi i tijelu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene