Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odluka suda

Ejup Ganić izlazi iz pritvora za 330.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski Visoki sud odlučio je da se bivši član predsjedništva BiH Ejup Ganić pusti iz pritvora uz visoku jamčevinu, javljaju svjetske agencije.

Prema agencijama, Visoki sud odlučio je da Ganić može na slobodi čekati ishod procesa o njegovu izručenju uz jamčevinu od 300.000 funti (330.000 eura). Sud će o Ganićevu izručenju raspravljati 29. ožujka. Ejup Ganić (64) uhićen je u londonskoj zračnoj luci Heathrow 1. ožujka zbog optužbi za ratne zločine za koje ga terete vlasti Srbije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Nije Ganić oslobođen' Ganić i dalje pod istragom zbog slučaja 'Dobrovoljačka ulica' Slika nije dostupna Zbog 'političke motiviranosti' Sud odbio Ganićevo izručenje: 'Ovo je pobjeda i mene i BiH'

Ministarstvo pravosuđa Srbije uputilo je u srijedu nadležnim tijelima Velike Britanije molbu za izručenje bivšeg člana Predsjedništva BiH Ejupa Ganića protiv kojega specijalno tužiteljstvo za ratne zločine te zemlje vodi istragu o zločinima počinjenim nad pripadnicima JNA na početku rata u središtu Sarajeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene