Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasili ih iznemogle od gladi

Vrebali ih tigrovi: Muškarci pet dana bili zarobljeni na drvetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet muškaraca na drvo se pohitalo spasiti od tigrova koji su ih napali i usmrtili jednog njihovog kolegu u indonezijskom nacionalnom parku. Tigrovi su ih strpljivo čekali pet dana, a onda su stigli spasioci i spasili od gladi iznemogle muškarce.

Pet muškaraca spašeno je u indonezijskom nacionalnom parku nakon što su proveli pet dana okruženi sumatranskim tigrovima, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Screenshot Mračna povijest Opasan predsjednički kandidat: Krvavu prošlost i bliskost s diktatorom pokušava sakriti plesom i simpatičnim videima na društvenim mrežama Heather Mack Dugo će biti iza rešetaka Zbog nasljedstva vrijednog 1,3 milijuna eura ubila majku i sakrila njeno tijelo u prtljažnik

Neprijateljsko raspoloženje tigrova počelo je u četvrtak nakon što su muškarci na Mount Leuser National Park na Sumatri slučajno ubili mladunče tigra.

>> Provalio u ZOO vrt pa ga rastrgali tigrovi

Skupina je ondje postavila klopke za jelene, ali je u njoj slučajno završilo mladunče tigra. Mladunče je dozvalo tigrove koji su napali skupinu i pri tom ubili 28-godišnjaka. Isprva su muškarci o onome što im se događa obavijestili selo putem mobitela. Seljani su ih pokušali spasiti, ali su odustali kada su vidjeli kako četiri odrasla tigra kruže oko drveta.

O svemu što se događa seljani su obavijestili i nadležne službe koje su rekle da će proći nekoliko dana prije nego dođu u park. Tako je i bilo. Do mjesta na kojem vrebaju tigrovi, prvi su stigli krotitelji koji su tigrove uspjeli namamiti u drugi kraj parka.

Ubrzo je stiglo i nekoliko desetaka spasioca, uključujući i policiju, kako bi pomogli muškarcima kojima su prijetile ralje razbješnjenih tigrova.

Andi Basrul, ravnatelj nacionalnog parka, rekao je da su preživjeli prevezeni u najbliže selo koje je udaljeno šest sati hoda te da su bili slabi jer nisu jeli tri dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene