Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Težak' 27 milijardi dolara

Šarić na Forbesovoj listi rame uz rame s najbogatijim svjetskim narkobosovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najtraženiji balkanski narkobos prošle je godine bio na petom mjestu Forbesove liste najtraženijih narkotrafikanata. Evo tko je još teži od njega...

Nedavno uhićeni srpski narkoboss Darko Šarić na prošlogodišnjoj je Forbesovoj ljestvici najbogatijih narkobosova kotirao na visokom petom mjestu. Njegov kapital procijenjen je na 27 milijardi dolara.

Pročitajte i ovo United Media i Forbes "Velika čast i privilegija" United Media dovodi Forbes u regiju: Do kraja godine stiže pet novih portala Beogradska specijalna policija (Foto: Arhiva/AFP) Opsadno stanje u Beogradu Pad balkanskog narkokartela: Dan poslije uhićenja u Hrvatskoj, pao i srpski narkobos

Na prvom mjestu ove liste smjestio se Semion Mogilevič za kojeg se pretpostavlja kako je vođa ruske mafije, a njegova je ukupna vrijednost 54 milijarde dolara. Slijedi mu kum sicilijanske Cosa Nostre Matteo Messina Denaro s kapitalom od 48,5 milijardi dolara.

Tko je Darko Šarić, najtraženiji balkanski narkobos?

Treće mjesto pripalo je šefu kineske Trijade Chang Al-lo (42 milijarde dolara). Na četvrto mjesto smjestio se nedavno uhićeni Joaqin Guzman zvani El Chapo, a slijedi ga Darko Šarić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene