Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neizdrživo stanje

Britanci grade veliki migrantski zid u Calaisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskoro će početi gradnja velikog zida u Calaisu kojim će e Britanci pokušati obraniti od navale migranata.

Iz izbjegličkog kampa 'džungla' u Calaisu, pokraj kojeg prolazi cesta kojom se kamionima prevozi razna roba prema Velikoj Britaniji, sve je više migranata koji pod svaku cijenu žele ući u Veliku Britaniju, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

Stoga će Britanci sagraditi dva milijuna funti vrijedan četiri metra visoki zid kojim će pokušati onemogućiti migrante da ulaze na njihov teritorij.

Ovu je informaciju službeno potvrdio britanski ministar za migracije. 'Vrlo uskoro počet ćemo graditi veliki novi zid. Izgradili smo ogradu, a sada ćemo i zid', rekao je objasnivši kako će zid ići s obje strane ceste kako bi onemogućio migrante da zaustavljaju promet i penju se na kamione.

Zbog neizdržive situacije s migrantima, u ponedjeljak su prosvjedovali prijevoznici i građani Calaisa. Sve je više zločina u tom francuskom gradu.

Vozači kamiona objavljuju snimke na kojima se vidi kako migranti postavljaju barikade na ceste kako bi zaustavili promet, a na kamione bacaju razne predmete. Vozači upozoravaju da je samo pitanje vremena prije nego netko od njih izgubi život.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene