Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ubijte ih sve!"

Putinov trbuhozborac najavio brutalnu osvetu za pokolj: "Moraju biti ubijeni, ali mnogo je važnije od toga..."

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedev Foto: Afp
Njegova reakcija dolazi nakon brutalnog napada četvorice terorista koji su proteklog petka u koncertnoj dvorani Crocus kod Moskve pobili 143 osobe, među kojima i djecu. Odgovornost za napad preuzela je tzv. Islamska država.

Bivši ruski predsjednik i član ruskog nacionalnog vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev oglasio se na službenim kanalima društvenih mreža i pozvao na obračun s teroristima

"Osvetit ćemo sve i jednog ubijenog. A uključenima, neovisno iz koje zemlje dolaze i kojeg su statusa, poručujem da su sada naš glavni i legitimni cilj. Samo čekajte, gadovi", napisao je u nedjelju na platformi X.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radnici se šokirali Pronađeni ljudski kosturi, na jednom i dijelovi odjeće

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Na Telegramu je poručio da teroriste koji su počinili pokolj treba ubiti.

"Svi me pitaju - što učiniti? Uhvaćeni su. Pohvala svima koji su ih lovili. Trebaju li biti ubijeni? Nužno je da budu. I bit će. Ali mnogo je važnije od toga ubiti sve koji su bili uključeni. Sve. One koji su platili, koji su ih simpatizirali, koji su im pomogli. Ubijte ih sve", poručio je Medvedev, bliski Putinov suradnik koji često koji često ima radikalne komentare na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Njegova reakcija dolazi nakon brutalnog napada četvorice terorista koji su proteklog petka u koncertnoj dvorani Crocus kod Moskve pobili 143 osobe, među kojima i djecu. Odgovornost za napad preuzela je tzv. Islamska država, a osumnjičenici su uhvaćeni u satima nakon napada nedaleko od granice s Ukrajinom, kamo su navodno trebali pobjeći. U nedjelju su dovedeni pred sud s vidljivim ozljedama i masnicama, a navodno su ih brutalno mučili ruski obavještajci i pripadnici zloglasne skupine Wagner.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov nije htio odgovoriti na upit CNN-a o navodnom mučenju terorista.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene