Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brutalni napadi

Bila je velika, odvažna i lijepa, a onda je podivljala: Rastrgala muškarcu testise pa napala i njegovu partnericu

Bolnica - 1
Bolnica - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zbog učestalih brutalnih napada pasa pasmine bully XL od 31. prosinca u Velikoj Britaniji mijenja se zakon. Žrtva napada Lynsey Kelly britanskim medijima ispričala je dramu kroz koju je prošla njezina obitelj.

Bivši partner Lynsey Kelly ostao je bez testisa, zaradio osam šavova na području genitalija i još 32 na ruci nakon što ga je sredinom listopada napala kujica Envie.

"Borio se sa psom, hrvali su se na podu. Bilo je grozno za gledati", opisala je Kelly.

Psa je od susjeda kupila njezina kći koja je kujicu povremeno šetala pa se povezala s njom. Nekoliko dana sve je bilo u redu, a onda je pas "podivljao" i napao prvo Lynseyinog bivšeg partnera, a kasnije i nju, ispričala je za Daily Mail. Nju je ugrizao za potkoljenicu te je isto završila u bolnici.

Napade je Kelly prijavila policiji, a pas je usmrćen.

Oglasio se i muškarac koji je dao Envie Kellynoj kćeri. On tvrdi da joj psa nije prodao, već predao, ali ističe da je dvogodišnja kujica bila problematična još dok je bila kod njega i da je i njega napala te da to nije skrivao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

"Imala je trenutke kad bi poludjela. Napadala je gotovo svakoga koga je vidjela, čak i mene", kazao je bivši vlasnik psa Mikey i dodao kako je prije njega imala još pet vlasnika za koje smatra da su se loše ponašali prema njoj.

To smatra i Kelly kojoj je žao što je pas usmrćen, ali to je bilo jedino rješenje.

"Bila je velika, odvažna i prekrasna. Mislim da joj je jedina svrha bila da se razmnožava, a ne da bude voljeni ljubimac", kazala je Kelly.

Pročitajte i ovo Policija Teška nesreća Slovenac stradao kod Karlovca: "Sletio s ceste pa je došlo do višestrukog prevrtanja auta"

Od 31. prosinca 2023. u Engleskoj i Walesu bit će zabranjen uzgoj, prodaja, oglašavanje, ponovno udomljavanje, napuštanje i dopuštanje XL bully pasa da odlutaju. Također, od 1. veljače 2024. postat će protuzakonito posjedovanje XL bully psa osim ako nije registriran na Indexu izuzetih pasa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene