Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Slovenac stradao kod Karlovca: "Sletio s ceste pa je došlo do višestrukog prevrtanja auta"

Policija
Policija Foto: Vijesti u 17
Prilikom prevrtanja vozila, zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, došlo je do ispadanja 32-godišnjeg vozača iz vozila, objavila je policija.

Slovenski državljanin poginuo je u četvrtak prilikom slijetanja automobila s ceste u Ribniku, u Karlovačkoj županiji.

Policijska uprava karlovačka izvijestila je o detaljima nesreće.

Pročitajte i ovo Ilustracija gotov očevid Nesreća kod Duge Rese: Dvoje ljudi ozlijeđeno, cesta ponovno otvorena za promet

"Jučer oko 00.30 sati na županijskoj cesti ŽC 3140 kod mjesta Ribnik dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka upravljao je 32-godišnji slovenski državljanin koji dolaskom u lijevi nepregledni zavoj nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti uslijed čega je vozilom sišao s kolnika, te se nastavio kretati niz strmu padinu i udario u nakupinu zemlje", navode iz policije te dodaju:

Pročitajte i ovo Petrinja - 1 Banovina tri godine od potresa Satima bila zarobljena ispod ruševina: "U snovima opet proživljavam scene, a hvata me jeza da ćemo se vratiti u tu zgradu"

"Nakon toga je došlo do rotacije vozila i višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na kotačima u kanalu potoka. Prilikom prevrtanja vozila, zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, došlo je do ispadanja vozača iz vozila. U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene