Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedočanstvo o zlu

AUDIO Čovjek koji je pobjegao džihadistima: 'Raka je crna rupa na Zemlji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raka, sjedište džihadista takozvane Islamske države, mjesto je gdje i zbog najmanje sitnice netko može izgubiti glavu ili biti lišen slobode. Donedavni pripadnik džihadista koji je pobjegao iz IS-a, o svemu je posvjedočio stranim medijima.

Sirijski aktivist Abu Ibrahim (to mu nije pravo ime), prije dva tjedna pobjegao je iz Rake, sjedišta takozvane Islamske države. O svojem iskustvu i strahotama progovorio je iz sigurne kuće negdje u Siriji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Al-Omar Paravojske u Siriji tvrde: U ofenzivi protiv Islamske države osvojili smo najveće naftno polje u Siriji Slika nije dostupna TRUMPOVA UREDBA IMAJU MJESEC DANA VREMENA Američki vojni vrh morat će izraditi novi plan za borbu protiv ISIS-a

BBC prenosi njegovo svjedočanstvo u audio obliku, a on opisuje kako se život u Raki promijenio pod upravom džihadista.

Pentagon upozorava: SAD-u i Europi prijeti neposredan teroristički napad

Za fotografiranje ili razgovor s reporterima džihadisti nemaju milosti - počinitelja čeka prijeki sud, na mjestu događaja. Za neplaćanje poreza džihadistima ide se u zatvor, a ako nemate vjenčani list sa sobom, opet ćete u zatvor, a supruga 'na bubanj' dok se ne pojavi netko s dokazom da ste u braku.

Sve to i puno više poslušajte u svjedočanstvu čovjeka koji je pobjegao iz ralja pakla i koji je Raku zbog crnih odora, nazvao crnom rupom u svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene