Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ferguson igračima Manchestera zabranio bilo kakve proslave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak i ako osvoje 10. naslov prvaka Engleske, nogometaši Manchester Uniteda neće to moći proslaviti kao obično. Nakon navodnog silovanja na zabavi prije 10-ak dana, Sir Alex Ferguson ne samo da je otkazao sve proslave na kojima su trebali biti ovih dana, već i sve druge koje bi mogle uslijediti i to do daljnjega.

Trener Uniteda je još bijesan radi groznih priča koje su obilježile posljednju zabavu kluba nekoliko dana uoči Božića. Pozvao je sve igrače i priopćio im kako do daljenjega nema nikakvih proslava. Ljutiti Ferguson je čak razmišljao i o velikim novčanim kaznama za sve sudionike posljednjeg 'izgreda'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sir Alex zabranio orgije za Božić Slika nije dostupna Brazilski blizanci nove Fergusonove nade

Ako United u svibnju osvoji naslov prvaka, proslavit će odmah na terenu uz šampanjac i to u društvu obitelji i prijatelja. No, divljih partyja na omiljenim okupljalištima nogometaša neće biti, a Ferguson će s posebnom pozornošću pratiti sva druženja i izlaske svojih izabranika. Ako bilo koji od njih ponovno prijeđe granicu, slijedi mu drastična kazna.

>> Silovanje na zabavi Manchester Uniteda, uhićen 19-godišnji branič

Podsjetimo, klub se 'vuče po blatu' od 17. prosinca kada se branič Jonny Evans, nakon 15 sati pijančevanja igrača, suočio s optužbom za silovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene