Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavni odbor SDP-a

Zoran Milanović: Ovih pola puta se ne stidim nego sam ponosan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se danas sastalo čelništvo SDP-a. Javnosti se obratio čelnik stranke Zoran Milanović.

'Ovih pola puta se ne stidim nego sam ponosan. Nema ni jednog odstupanja kad su u pitanju društvene vrijednosti. Kad su u pitanju financije i netko kaže obećano ja kazem rečeno. Čekam da mi kažu gdje odstupamo? Važan dio Plana 21 bilo je uvođenje reda i teško će biti kritizirati takve mjere.  Otvoreno kažem da je naš zadatak da provedemo plan i borimo se za ljude. Ometat će nas legalnim putevima no ja u tome ne vidim ekstremizam ali vidim prijetvornost', poručio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na sjednici Glavnog odbora SDP-a.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

Milanović: U politici je komplicirano i neisplativo biti principijelan!

Obraćanje predsjednika stranke bilo je otvoreno za medije dok su o usvojenim zaključcima Glavnog odbora SDP-a izvijestili priopćenjem:

"Na 6. sjednici Glavnog odbora SDP-a, održanoj danas u sjedištu Stranke na Iblerovom trgu, usvojeni su sljedeći zaključci:

Glavni odbor SDP-a podupire politike i politiku Vlade RH te ocjenjuje kako dosadašnji rezultati Vlade osiguravaju temelj za promjenu gospodarskog smjera u Hrvatskoj te postizanju pozitivnih trendova. Glavni odbor SDP podržao je Vladu u provođenju politika koje promiču i čuvaju vrijednosti koje su u temelju hrvatskog društva poput jednakosti, ravnopravnosti, solidarnosti i vladavine prava.

Glavni odbor SDP-a usvojio je Prijedlog financijskog plana SDP-a za 2014. godinu

Glavni odbor SDP-a donio je odluku o održavanju Izvještajno tematske konvencije Socijaldemokratske partije Hrvatske u veljači 2014.

Glavni odbor SDP-a potvrdio je odluke Predsjedništva Stranke o

isključenju Željka Pinjuha i Aleksandre Kolarić iz SDP-a", navodi se u priopćenju. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene