Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nastavljamo rad'

Nakon što su popili kavu oglasili se zajedničkom izjavom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon zajedničke kave stigla je 'zajednička izjava predsjednika Vlade Oreškovića, prvog potpredsjednika Vlade Karamarka i potpredsjednika Vlade Petrova.'

Kako smo već izvijestili, premijer Orešković te potpredsjednici Vlade Tomislav Karamarko i Božo Petrov danas su se našli na kavi kako bi pokušali smiriti tenzije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV HRVATSKA NAKON PADA VLADE Što kažu građani - tko je krivac i kako riješiti krizu? Slika nije dostupna Karamarko odlazi Afera Konzultantica: Evo kako je počela najveća politička kriza u Hrvatskoj!

O ovom susretu stiglo je priopćenje iz vladinog Ureda za odnose s javnošću, odnosno 'zajednička izjava predsjednika Vlade Oreškovića, prvog potpredsjednika Vlade Karamarka i potpredsjednika Vlade Petrova'. Prenosimo je u cijelosti:

'Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Tihomir Orešković, prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko i potpredsjednik Vlade Božo Petrov složili su se da izvršna vlast neometano nastavi svoj rad, da svi ministri, njihovi zamjenici i pomoćnici neovisno o stranačkoj pripadnosti odgovorno surađuju na svim započetim projektima. Vladin tim na svakodnevnoj bazi nastavlja surađivati korektno i punom radnom energijom. U ovom trenutku pokazatelji rada na zajedničkim ciljevima su uspješni: Rast BDP-a, rast industrijske proizvodnje, smanjenje duga te provođenje Nacionalnog programa reformi.

Ostvarenje zajedničkih ciljeva oko kojih su postigli dogovor i ustrajnost u njihovu provođenju ostaju i dalje prioriteti ove Vlade', stoji u zajedničkoj izjavi.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene