Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Volonteri, javite se!

Zagrebački ZOO traži volontere-otkrij što je 'Životinjski dobar osjećaj!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački Zoološki vrt poziva sve zainteresirane građane da postanu volonteri u 'zvjerinjaku' - pripremat ćete hranu za životinje, njegovati biljni svijet, te sudjelovati u edukativnim programima.

Zahvaljujući posebno osmišljenom programu Zoološkog vrta grada Zagreba građani će se izravno moći uključiti u brigu o tamošnjim životinjama, biljkama, edukaciji posjetitelja, te uređenju Vrta.Slogan programa je 'Zoo volontiranje- životinjski dobar osjećaj!'

Pročitajte i ovo Barba Šime (Foto: Facebook/M.K.) Prije mjesec dana ostao je sam Barba Šime vjerojatno je najstariji hrvatski volonter. Ova topla ljudska priča natjerat će vam suze na oči Slika nije dostupna Bogat život i tužan kraj Ovo je Vedran i izabrao je biti na dnu, a ovo je tužna priča koja je svima slomila srce

Volonteri mogu postati isključivo osobe starije od 18 godine, a prijaviti se možete putem obrasca na internetskoj stranici zagrebačkog ZOO vrta. Nakon odabira najboljih kandidata, volonteri moraju proći posebnu obuku i potpisati ugovor o volontiranju. Volontirati možete povremeno, najmanje jedanput tjedno u nizu od najmanje tri sata ili u sklopu dugotrajnog volontiranja najmanje 20 sati tjedno tri mjeseca.

Program volontiranja pokriva četiri područja: životinje, biljke, edukaciju i zoo podršku, a svaki volonter može izabrati jedno ili više područja. Volontiranje u Vrtu građanima će biti jedinstvena prilika da čudesan svijet životinja otkriju izbliza, kroz klasičnu brigu za njih i niz aktivnosti usmjerenih na povećanje njihove dobrobiti kao što su uređenje nastambi, obogaćivanje okoliša, te promatranje životinja, poručuju iz zagrebačkog 'zvjerinjaka'.

>>Prva beba kajman u povijesti zagrebačkog ZOO vrta!

Kroz program volontiranja građanima se omogućuje da svojom stručnošću i sposobnostima doprinesu napretku i razvoju Vrta, a istodobno i sami razviju neke nove vještine. Pa, imate li viška vremena, volite životinje i priorodu, provjerite taj 'Životinjski dobar osjećaj!' u zagrebačkom Zoološkom vrtu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene