Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predizborna kampanja

Vučićevi predizborni spotovi pravi su hit: "Obitelj je najvažnija, ali ovi čvarci što su dobri..."

Aktualno Galerija Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 4 Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 4 Foto: Dnevnik Nove TV Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 1 Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 2 Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 2 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Aleksandar Vučić, srpski predsjednik - 3 Galerija 1/4 >>
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić nastavlja sa svojim predizbornim promotivnim spotovima. Priču donosi reporterka Dnevnika Nove TV Dina Ćevid.

Aleksandar Vučić nastavlja s bizarnim propagandnim videima. Ulazi u domove obitelji, a sve je popraćeno prigodnim patriotskim tekstovima. U posljednjem pomaže u pravljenju čvaraka. "Porodica je najvažnija, al ovi čvarci što su dobri", rekao je u tom spotu. Posjetio je i obitelj koja se odlučila vratiti iz Austrije.

"Nisam mogao nikako da se naviknem, uvijek sam volio Mihajlovac i Srbiju, i to mi je moja kuća, moja kuća", rekli su mu sugovornici u tom spotu. "Poslije kiše dolazi sunce. Došlo je vrijeme da ovdje može lijepo živjeti, ali mora se i raditi", dodali su dok je Vučić odgovorio: "Pa vi mnogo doprinosite Srbiji".

Pročitajte i ovo Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Na društvenim mrežama sve je idilično, ali u stvarnosti igra se i prljavo. "Ovaj čovjek je inače, naravno ne smijem govoriti o tome, ne, ne smijem govoriti o detaljima. On je jedna ljudska sramota, to je sve što ću reći. I neće me mnogo pitati zašto ovo govorim, zato što on zna što ja znam", rekao je Vučić o oporbenom čelniku Đorđu Miketiću prije dva dana na jednoj nacionalnoj televiziji.

Samo nekoliko sati nakon toga - predsjedniku Gradskog odbora stranke Zajedno, stiže inkriminirajuća poruka kako će u javnosti biti objavljene njegove intimne fotografije.

Pročitajte i ovo Predsjednik Ruske federacije, Vladimir Putin Uoči izbora Putin poslao oštru poruku Zapadu: "Zahvatila vas je rusofobija, SAD nas želi opljačkati"

"Ovo je faktički bila jedna najava toga što će biti sutra jer on kaže: 'ja ne mogu ništa reći', znajte da ide lavina iza toga. Očito je on znao nešto što će se dogoditi, ja bih volio da on dođe na ročište i kaže kako je mogao ovo najaviti , i pretpostavljam da ovo nije kraj da će se još dogoditi još neki napadi", komentirao je Đorđe Miketić.

Inače, Miketiću je prije godinu dana provaljeno u kuću te mu je ukradeno računalo. Prošli tjedan podnio je i privatnu tužbu protiv premijerke Ane Brnabić za neovlašteno raspolaganje osobnim podacima, a sad će podnijeti i protiv Aleksandra Vučića.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene