Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni na međugradski prijevoz

VIDEO Putnike vozili s otvorenim vratima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na redakcijski je email stiglo pismo čitatelja s priloženom snimkom vozila koje ima otvorena vrata dok prevozi putnike.

Čitatelj, čiji su podaci poznati redakciji, poslao nam je 'video klip katastrofe koju građani trpe s autoprijevoznikom'. Iako lošija kvaliteta snimke, čitatelj tvrdi da vrlo dobro opisuje situaciju koja se događa. Na kombiju se, naime, vrata nisu mogla zatvoriti.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Suvozač lakše ozlijeđen Vozio buggy pa izgubio nadzor: Nije koristio pojas i zadobio teške ozljede Kazna za vozača (Foto: Dnevnik.hr) Za sve je krivo "guglanje" Mora platiti kaznu za prebrzu vožnju iako nema automobil i ne vozi

'Zašto kombi? To je pitanje na koje nitko ne može dobiti odgovor. Autobusi stoje u garaži, a kombijem se voze ljudi koji ni nemaju slobodnog mjesta za sjesti', piše čitatelj.

>> FOTO Ogorčeni čitatelj o svojem iskustvu s ENC naplatom

Tvrdi da se svakim danom iznova događaju slične situacije. 'Prije nekoliko dana kombi, to jest tzv. autobus 3 se puta ugasio u vožnji', kaže. Na temperaturi od 0 stupnjeva Celzijevih taj isti kombi vozi otvorenih vrata, dok na prvim sjedalima sjede djeca, piše čitatelj.

'Cijene mjesečnih i dnevnih karti su nesnošljivo visoke i nenormalne', kaže ogorčeni čitatelj. Mjesečna karta za dvadesetak kilometara dugu relaciju Samobor - Zagreb košta 600 kuna. 'Zaslužujemo li da se vozimo u takvim 'spačekima' i da strepimo hoćemo li uopće doći živi doma?', pita se naš čitatelj.

Pogledajte snimku i prosudite sami, a ukoliko imate slične priče, šaljite nam ih na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene