Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suvozač lakše ozlijeđen

Vozio buggy pa izgubio nadzor: Nije koristio pojas i zadobio teške ozljede

Hitna pomoć, ilustracija
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Cropix
Muškarac je u mjestu Gradina upravljao traktorom - "buggy" nad kojim je izgubio nadzor i sletio na zelenu površinu pored kolnika te zadobio teške tjelesne ozljede.

U subotu u 13:20 sati na kružnom toku u Gradini dogodila se prometna nesreća, u kojoj je vozač traktora (buggy) teško ozlijeđen, a putnik na tom prijevoznom sredstvu je lako ozlijeđen.

Do prometne nesreće je došlo kada 45-godišnji vozač u kružnom toku na Trgu hrvatskih branitelja u Gradini nije prilagodio brzinu kretanja vozila, zbog čega je pri izlasku iz kružnog toka, na ravnom dijelu ceste izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je došlo do zanošenja vozila i slijetanja dijela vozila na zelenu površinu pored kolnika.

Pročitajte i ovo Oluja Upozorenje VIDEO Pineapple Express pogodio Kaliforniju: Sve je potopljeno, a najgore tek dolazi: "Ovo bi mogla biti povijesna oluja"

Na zelenoj površini je prednjim pneumatikom udario u nosač prometnog znaka koji je oštećen, uslijed čega je došlo do ponovnog zanošenja i prevrtanja vozila na bočnu stranu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaos na cesti Filmska potjera za maloljetnikom: Odbio se zaustaviti policiji i s ugašenim svjetlima kroz naselje vozio 159 km/h

U prevrtanju je vozač ispao iz vozila, pri čemu je teško ozlijeđen. Vozač nije koristio sigurnosni pojas, a 54-godišnji putnik, koji je u toj prometnoj nesreći lako ozlijeđen, je koristio sigurnosni pojas.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene