Obavijesti Video Pretražite Navigacija
veliko okupljanje

Vatrogasci hodočastili u Mariju Bistricu: "Mi smo dobročinitelji i humanisti, mi moramo biti i gdje nas zovu i ne zovu"

Aktualno Galerija Ivan Sebal, DVD Popovača Ivan Sebal, DVD Popovača Foto: DNEVNIK.hr Štefica Grgić, DVD Savski Nart Štefica Grgić, DVD Savski Nart Foto: DNEVNIK.hr Petar Znahor, DVD Pula Petar Znahor, DVD Pula Foto: DNEVNIK.hr Hodočašće vatrogasaca u Mariju Bistricu - 1 Hodočašće vatrogasaca u Mariju Bistricu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +2 Hodočašće vatrogasaca u Mariju Bistricu - 2 Galerija 1/7 >>
U Mariji Bistrici su se na svečanom hodočašću okupili vatrogasci koji su došli su iz svih krajeva Hrvatske predstavljati svoje vatrogasno društvo.

Slavlje je započelo mimohodom i minutom šutnje za sve poginule kolege. Za mnoge od njih, ovo je - kako kažu, prilika za susret s članovima drugih vatrogasnih društava, ali i za pronalazak unutarnjeg mira.

Pročitajte i ovo Kruge, požar - 2 Uzrok nepoznat VIDEO Policija otkriva detalje o velikom požaru na Krugama: Izgorio auto, 20 električnih bicikala, 150 guma...

"Ja sam malo zreliji pa sad na ta takmičenja ne idem, onda ove prigode koristimo da se družimo malo“, rekao je Ivan Sebal iz DVD-a Pupovača, a s njim su se složili i vatrogasci iz cijele Hrvatske.

Pročitajte i ovo Amela Čilić, reporterka Dnevnika Nove TV Vatrogasci na terenu VIDEO/FOTO Cure detalji o buktinji koja je uznemirila Zagrepčane: "Prije požara došlo je do eksplozije"

"Mi smo dobročinitelji, mi smo humanisti, mi moramo biti svugdje gdje nas i zovu i ne zovu“, zaključio je Petar Znahor iz Pule.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene