Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegnuta tragedija

Izbio požar u domu za starije u Zenici: Evakuirani svi korisnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Domu za stare osobe u Zenici, u središnjem dijelu BiH, izbio je požar u nedjelju nešto prije 23 sata, nakon čega je evakuirano 90-ak korisnika usluga.

"Došlo je do požara. Sve su ophodnje na licu mjesta. Ima dosta ugroženih osoba", naveli su iz policije, a obavljena je evakuacija svih korisnika, odnosno starijih i nepokretnih osoba iz Doma za stare osobe.

Po izvještaju Bosanskohercegovačke radiotelevizije, starije osobe koje se osjećaju dobro prevezene su u obližnji Dom za stare osobe.

Prema prvim informacijama, osobe koje su primljene u Klinički bolnički centar u Zenici izvan su životne opasnosti i nema smrtno stradalih u požaru.

Pročitajte i ovo Požar sportskog objekta u Župi Dubrovačkoj - 9 Očevid u tijeku FOTO Požar progutao svlačionice nogometnog kluba na jugu Hrvatske: Vatrogasci su se satima borili s vatrom

Pročitajte i ovo U požaru u novozelandskom hostelu poginulo najmanje šest osoba "Najgora noćna mora" Požar u kojem je poginulo najmanje šest osoba je podmetnut? Za 20 osoba još se uvijek traga

Manji broj osoba prijavio je zdravstvene poteškoće uslijed dima, piše portal 072info

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene