Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko odgovorio Petrovu

'Ni Božo Petrov, ni Most neće moći srušiti ovu Vladu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik Vlade i šef HDZ-a Tomislav Karamarko održao je kratku konferenciju za medije i Boži Petrovu poslao jasnu poruku.

Nakon što je Vlada na telefonskoj sjednici pružila potporu Tomislavu Karamarku u vezi prijedloga za izglasavanje nepovjerenja, odbivši sve navode vezane za to, oko svega se još jednom očitovao i sam Karamarko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Božo Petrov 'Dajmo Karamarku kreativnog mira da nabroji do 76' Slika nije dostupna Svi imaju nešto za reći VLADAJUĆI I OPOZICIJA O VLADI Hasanbegović uputio poziv Mostu

Karamarko je dao izrazito kratku izjavu na sazvanoj konferenciji za medije, i to bez novinarskih pitanja.

"Evo, ja bih samo nekoliko rečenica. Sutra će biti nastavak. Imali smo danas ovdje predsjedništvo stranke, posljednje u ovom sastavu", započeo je.

"HDZ svom svojom snagom i energijom zalagat će se da ova Vlada uspije. Ni Božo Petrov, ni MOST neće moći srušiti Vladu", rekao je prvi potpredsjednik Vlade.

"HDZ je temeljna, fundamentalna stranka i o našoj budućnosti ovisi uvelike i budućnost Domovine", zaključio je i zahvalio se medijima na odazivu te otišao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene