Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Helikopterom u bolnicu

Urušilo se stubište zgrade na Rabu: Vatrogasci izvlačili ljude, dvije strane državljanke teško ozlijeđene

Aktualno Galerija Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 1 Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 2 Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 3 Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 4 Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Urušavanje stubišta zgrade na Rabu - 5 Galerija 1/5 >>
Urušilo se stubište u staroj višestambenoj zgradi na Rabu. Vatrogasci su iz ruševina izvlačili ozlijeđene osobe.

Tri osobe ozlijeđene su u urušavanju stubišta u višestambenoj zgradi u staroj gradskoj jezgri Raba. Dvije strane državljanke zadobile su teške tjelesne ozljede i zadržane su na liječenju u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, doznaje se od Policijske uprave primorsko-goranske. Jedna je osoba lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Starački domovi u dugovima - 4 Kako dalje? Hoće li doći do povećanja cijena domova za starije? "Ti minusi su se dogodili zbog velikog, značajnog porasta cijena, režija i namirnica"

Na teren su prvi izašli vatrogasci koji su izvukli ozlijeđene iz ruševine, a potom spasili devet neozlijeđenih osoba koje su bile na višim katovima zgrade.

Troje ozlijeđenih helikopterom je prevezeno u riječki KBC. Stubište koje od prizemlja vodi do prvog kata višestambene zgrade u Donjoj ulici u gradu Rabu urušilo se oko 10:30 sati. Na stubištu se u tom trenutku nalazilo više osoba, stranih državljana.

Pročitajte i ovo Zabrana šljokica Nova direktiva Panika u industriji ljepote: Ostaju bez obožavanog ukrasa, a stižu i druge zabrane

Vatrogasci apeliraju - ovo nije jedina takva situacija i mole građane da održavaju zajedničke dijelove stambenih zgrada.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene