Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Herojski pothvat!

Utrčao u vodu da spasi čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Bio je u šoku, nije reagirao, a brzo se dizala razina vode"

Aktualno Galerija Nevrijeme u Slavonskom Brodu Nevrijeme u Slavonskom Brodu Foto: Ivica Galovic/Pixsell Nevrijeme u Slavonskom Brodu Nevrijeme u Slavonskom Brodu Foto: Ivica Galovic/Pixsell Nevrijeme u Slavonskom Brodu Nevrijeme u Slavonskom Brodu Foto: Ivica Galovic/Pixsell Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Foto: MUP +1 Spacio čovjeka iz potpoljenog podvožnjaka Galerija 1/6 >>
Hrvoje Mužević dostavljao je hranu kada je vidio da je auto zapeo u poplavljenom podvožnjaku. Brzo je uletio u vodu i počeo gurati automobil, a onda su mu u pomoć priskočili i drugi. Nakon što je spasio čovjeka, otišao je završiti dostavu kao da se ništa nije dogodilo.

Tijekom nevremena koje je u četvrtak popodne pogodilo Slavonski Brod, nesretni je čovjek automobilom zapeo u poplavljenom podvožnjaku. Srećom, naišao je Hrvoje Mužević (48) koji je dostavljao hranu, a čim je shvatio što se događa izašao je iz automobila unatoč tuči i kiši koja je silovito padala i pomogao čovjeku, javlja 24sata.

"S obzirom na to da je vani baš bilo nevrijeme i padao je led, jedva sam vidio kroz prozor. U jednom momentu sam vidio čovjeka koji se zaletio u poplavu. Istrčao sam iz auta, a žena je vikala 'kud ćeš'. Auto je plutao do pola u vodi, ne znaš tko je u autu niti što se događa. Mogao se netko udaviti, dijete, žena, ma bilo tko. Nisam mogao drugačije nego ući u vodu", prisjetio se dramatičnih trenutaka Hrvoje Mužević koji je ušao u oko 1,5 metara duboku vodu.

Pročitajte i ovo Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata

"Kad sam došao do auta, čovjek srednjih godina je sjedio unutra. Kao u šoku. Nije reagirao na ništa što sam mu govorio. Počeo sam gurati auto i vidio dva momka koja trče pomoći. Poskakali su u vodu, svaka čast. Brzo se dizala razina vode. Skupilo se ljudi na kraju, nas 10-ak izgurali čovjeka iz poplave. On je potpuno u šoku i dalje bio. Kad smo ga izvukli, ja sam otišao završiti dostavu koju sam imao", ispričao je Hrvoje Mužević.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene