Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pazite na 'tužbe'

Upozorenje policije: Ne nasjedajte na novu poštansku prevaru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko građana javilo se u policiju zbog kuverti s napomenom 'tužba' za čije su preuzimanje trebali platiti nekoliko stotina kuna.

Ne nasjedajte na nov način poštanske prevare, upozorenje je PU varaždinske koje je uslijedilo nakon nekoliko prijava od strane građana koji su na kućnu adresu dobivali kuverte na kojima je bila napomena 'tužba'.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Pošiljke su dostavljali djelatnici ovlaštenih poštanskih poduzeća, a na njima su bili točni osobni podaci građana i podatak da kuvertu šalje odvjetnički ured iz Zagreba.

Čuvajte se prevaranata: Sve što je htio bio je dodatni posao, a sada mu prijeti ovrha...

Kako bi pošiljku preuzeli morali su platiti nekoliko stotina kuna otkupnine i troškova poštarine. Nakon otvaranja shvatili su da su dobili reklamne materijale za prodaju određenih proizvoda.

'Skrećemo pozornost građanima da ne nasjedaju na ovakve prijevare, te da ne primaju ovakve pošiljke, odnosno ne plaćaju nikakvu otkupninu za njih', poručili su iz PU varaždinske.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene