Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik HDZ-a o svemu

KARAMARKO U 'AVAZU' 'Brutalno izmišljenom aferom napadaju mene i moju obitelj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko dao je intervju za 'Dnevni avaz'.

U broju Dnevnog avaza koji izlazi u petak bit će objavljen intervju s prvim potpredsjednikom Vlade Republike Hrvatske i vođom HDZ-a Tomislavom Karamarkom.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

U razgovoru s glavnim i odgovornim urednikom Dnevnog avaza Farukom Velom Karamarko otvoreno govori o aferi koja ovih dana potresa Hrvatsku zbog navodnog njegovog sukoba interesa i pozadini te afere o SDP-u i Zoranu Milanoviću, odsustvu podrške MOST-a.

'Od trenutka kad sam javno artikulirao svoj stav o INA-i, to se nekim interesnim skupinama nije svidjelo i počeli su brutalno izmišljanje afera i napadi na moju obitelj', rekao je Karamarko te dodao kako ne isključuje ni mogućnost tužbe protiv autora ove afere.

Karamarko se u intervjuu osvrće i na napade na biskupa Franju Komaricu te izjave Milorada Dodika, a odgovara i kako će Hrvatska pomoći BiH na putu ka EU te na brojna druga pitanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene