Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški dani

Tomislav Karamarko na Facebooku izazvao bijes građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako predsjedniku HDZ-a trenutno malo toga ide za rukom. Najnoviji u nizu njegovih postupaka je post na Facebooku kojim je potaknuo brojne komentare.

Tomislav Karamarko je na Facebooku objavio post koji je razbjesnio mnoge građane.

'Na današnji dan rođena je i malena Nora Šitum. Danas bi slavila svoj 9. rođendan. Prisjetimo se njene hrabrosti i osmijeha koji su nas ujedinili u dobroti i humanosti. Prisjetimo se sve dječice koja trebaju našu pomoć i potporu. Ne samo danas, već svakoga dana', napisao je Tomislav Karamarko na Facebooku i time izazvao brojne negativne reakcije.

U nastavku prenosimo njegovu objavu u cijelosti. U komentarima ispod objave možete vidjeti i kako su ljudi na nju reagirali te što ih je posebno naljutilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''VIDE ME KAO IZRAVNU PRIJETNJU'' Milanović nastavlja paljbu po HRT-u: ''Proizvodit ćete ljepšu stvarnost i prokazivat nepodobne sve dok je moć kod Plenkovića jer zato vas ima'' Milorad Pupovac Opet Milanović Novi status, stara žrtva: "Žeton Pupovac si diže cijenu, sutra će za beogradske medije prokazivati Hrvatsku"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene