Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zakuhalo pred izbore

Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1
Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 CROPIX
Aktualno Galerija Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a Foto: Goran Mehkek/Cropix Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 Foto: CROPIX 20. Opći sabor HDZ-a 20. Opći sabor HDZ-a Foto: Goran Mehkek/Cropix Skup HDZ-a - 1 Skup HDZ-a - 1 Foto: CROPIX +1 Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a Galerija 1/6 >>
Što znači pojavljivanje Tomislava Karamarka na Općem saboru HDZ-a, ali i kako ocjenjuje izborni slogan koji je ta stranka u nedjelju predstavila, rekao je za DNEVNIK.hr komunikacijski stručnjak Krešimir Macan.

Na veliki skup HDZ-a u Zagrebu došao je i bivši predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Osim što je dobio posebne pozdrave šefa HDZ-a Andreja Plenkovića, Karamarko je dobio i mjesto u prvom redu, odmah do Luke Bebića. Sam Karamarko demantirao je bilo kakve političke aktivnosti, iako je lani najavljivao izlazak na izbore, a kružile su glasine i o novoj stranci.

Što znači pojavljivanje Tomislava Karamarka na Općem saboru HDZ-a, ali i kako ocjenjuje izborni slogan koji je ta stranka u nedjelju predstavila, upitali smo komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana.

Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a Foto: Goran Mehkek/Cropix

"To je izvanredna poruka desnom biračkom tijelu, da u ovom trenutku, kada Milanović ide kao izazivač, nema podjela. To je jasna poruka, kad na nas ide Milanović, moramo biti svi jedinstveni, bez obzira što se inače u nekim drugim stvarima ne slažemo", kaže Macan.

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Vjeruje u odluku Ustavnog suda Šeks opleo po Milanoviću i najavio moguće scenarije: "Ustavni sud na prijedlog Vlade može dužnost povjeriti predsjedniku Sabora"

"Definitivno se radi o zbijanju redova na desnici jer i jedni i drugi znaju da će biti pitanje par mandata i da će možda odlučiti neke manje stranke koje će imati mandate. Svi jednako mrze Milanovića, koliko on mrzi njih", dodao je Krešimir Macan, a onda ocijenio i HDZ-ov slogan "Za sve izazove".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

"Slogan je zadnji put bio bolji jer je jedan od slogana bio igrajte na sigurno, što je narodna poslovica. Ovo ipak treba malo prevoditi, a oni hoće reći da je HDZ izbor na koji se možeš osloniti u svim izazovima. To im je želja reći i to je druga verzija stabilnosti", zaključio je Macan.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene