Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se novi

Stečajni upravitelj Jadrankamena nakon svega podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Bućan, stečajni upravitelj tvrtke Jadrankamen, u Trgovačkom sudu u Splitu dao je ostavku.

Iako ovu vijest Bućan nije potvrdio, potvrda informacije stigla je s Trgovačkog suda. Kako je predao podnesak za ostavku, Sud ju je prihvatio i tražio novog stečajnog upravitelja.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Pretpostavlja se da je Ivo Bućan podnio ostavku zato što je Vlada primila sindikalnog povjerenika Tončija Drpipća na razgovor.

>> Radnici Jadrankamena pušteni iz policije, jedan 'zaradio' kaznenu prijavu

Podsjetimo, radnici Jadrankamena upućivali su Bućanu poruke kako ne priznaju stečaj tvrtke te kako ga neće pustiti u prostorije tvornice. Sada već bivšem stečajnom upravitelju to je pošlo za rukom jedino uz pratnju plicije. Tada su se mještani i radnici Jadrankamena sukobili sa snagama reda i mira, a stečajni upravitelj pobjegao je iz tvornice na stražnji izlaz.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene