Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se gdje je novac

Split: Bankarica mu uzela 100.000 eura ušteđevine pa se ubila?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon godina i godina štednje 78-godišnjem Splićaninu s računa je nestalo oko 100.000 eura. Za sve krivi bankaricu koja si je oduzela život.

DORH trenutno istražuje navode 78-godišnjeg Splićanina o nestanku 100.000 eura s njegova računa u Splitskoj banci. On tvrdi kako mu je novac uzela zaposlenica splitske poslovnice koja si je potom oduzela život, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Ovaj Splićanin novac je prvi put oročio 2004. godine te je svake godine potpisivao godišnje ugovore o oročenju depozita i to uvijek kod iste djelatnice. Međutim, ove godine, kada je trebalo potpisati ugovor, ona je sastanak s njim, umjesto u banci dogovorila u kafiću, a potom i u svom stanu cijelo vrijeme ga odgovarajući od odlaska u poslovnicu.

>> Ovo je bankarica koja je pomagala fra Šimi

Kad je 18. lipnja stigao njen stan dočekala ga je šokantna vijest. 'Kad mi je otvorila vrata, vidio sam pred sobom potpuno pognutu slomljenu ženu. Kad sam ušao u stan, rekla mi je da ne idem u banku, da nema potrebe jer da mog novca tamo nema. Ostao sam u šoku, mislio sam da je to neki vic. Pitao sam je kako nema novca, a ona je samo ponavljala da nema. Tad je rekla da ima kćer odvjetnicu koju je nazvala i koja je brzo došla. I ona je bila šokirana kad je saznala o čemu se radi, pitala je majku što je to napravila, je li svjesna da mora zvati policiju zbog toga. Niti u jednom trenutku ona nije ni meni ni kćerki objasnila u što je utrošila novac', rekao je 78-godišnji Splićanin koji je nekoliko dana kasnije doznao da se bankarica ubila.

Tvrdi kako mu nitko iz banke ništa nije rekao niti su se išta pokušali dogovoriti pa je sve prijavio DORH-u.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene