Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U policiji je

Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici

Policija
Policija Foto: Dnevnik Nove TV
Srednjovječni muškarac iz zasad nepoznatog razloga fizički je napao dvije žene koje su na istoj terasi kafića njemu iza leđa pile kavu.

Subotnja kava na proljetnom suncu za dvije je Splićanke završila kobno jer ih je usred razgovora napao srednjovječni muškarac. Svi su sjedili na istoj terasi kada je muškarac, ničim izazvan, dvije žene za susjednim stolom počeo udarati šakama po glavi.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Pročitajte i ovo Predsjednik Republike Zoran Milanović - 2 Poziv biračima Milanović u novoj objavi ignorirao Butkovića: "Ja sam krenuo, krenite i vi"

Svjedoci su za Dalmatinski portal ispričali kako muškarcu povod za napad bio privatni razgovor između dvije žene kojeg je on – prisluškivao. Ustao je te ih obje počeo udarati šakama pa počeo bježati.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu?

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Sugrađankama su u pomoć odmah priskočili drugi građani, a dio ih je krenuo zaustaviti napadača. Prema pisanju portala, muškarca su hvatali i ljudi koji su na obližnjim štandovima u sklopu predizborne kampanje predstavljali programe. Jedna od napadnutih žena je krvarila pa je pozvana i Hitna pomoć.

Policija je uhitila napadača.

"Nastavno na događaj danas oko 11 sati na splitskoj Rivi obavještavamo da je osoba koja se dovodi u svezu s događajem pod nadzorom policije', kratko je priopćeno, a neslužbeno je muškarac navodno sam došao u policijsku postaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene