449939
449939
449939
449939
449939

'Jedina opcija' raspravlja o budućnosti: Hoće li se rasuti?

  • , 12.09.2016., 18:20
  • Autor:
  • komentara

Dan nakon izbora koalicijsko vijeće 'Jedine opcije' raspravlja o budućnosti.

 
 
 
 
\'Jedina opcija\' o izbornim rezultatima (Video: Vijesti u 17h)
\'Jedina opcija\' o izbornim rezultatima (Video: Vijesti u 17h)

U ponedjeljak u 16 sati počeo je sastanak koalicijskog vijeća 'Jedine opcije'. Na sastanku bi se čelnici stranaka trebali dogovoriti o daljnim koracima koje će poduzimati.

Podsjetimo, među članicama koalicije najviše mandata osvojio je Živi zid, njih 5. Promijenimo Hrvatsku ima dva mandata, a Udruga Franak jedan.

Uoči sastanka Ivan Lovrinović nije htio davati izjave. Goran Aleksić rekao je kako ne vidi razlog zašto koalicija ne bi bila stabilna, a Ivan Pernar poručio je da je Živi zid čvrst i da sigurno neće istupati. Nada će da će tako biti i s ostalim koalicijskim partnerima, ali kaže da su to njihove odluke.

U izbornoj noći Ivan Vilibor Sinčić poručio je kako Živi zid sigurno neće ići u koaliciju s bilo kim, dok se iz stranke Promijenimo Hrvatsku nisu jasno izjasnili po pitanju moguće koalicije. 

'Ne naginjemo nikome, kažem opet, mi nećemo biti nikakav zavoj nekakvoj gnojnoj rani velikih stranaka. Došlo je vrijeme da oni iskrvare polagano', slikovit je bio čelnik Živog zida.

Nakon sastanka koalicijskog svijeća, čelnici stranaka iz koalicije 'Jedina opcija' održat će konferenciju za medije na kojoj će reći daljnje poteze i odluke. 

U koalicijskom vijeću pojavili su se neki novi i stari saborski zastupnici, a na sastanku se nije pojavio Hrvoje Runtić koji je osvojio saborski mandat. Kazao je kako je izrazito nezadovoljan stanjem u Živom zidu, no nije spreman pokloniti svoj mandat. 

Ivan Sinčić, unatoč nezadovoljstvu nekih članova, kaže kako Živi zid nikad nije bio jači

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se