Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Reiner se o požarima oglasio dan kasnije: "S tugom sam primio vijest o drami..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ov potpredsjednik Sabora Željko Reiner našao se na udaru kritika korisnika društvenih mreža.

Potpredsjednik Sabora Željko Reiner jutros je na Facebooku i Twitteru komentirao požare koji su jučer zahvatili Dalmaciju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Biračko mjesto Željezno Žumberačko - 6 Što su im obećali? FOTO I ovdje je pobijedio HDZ: Vjernim biračima ni ovakvi uvjeti nisu zasmetali

Dok je HDZ jučer tijekom požara tvitao o pobjedi na izborima, Reiner je izgleda tek jutros saznao za požar koji je jučer Dalmaciju dignuo na noge. Na Facebooku i Twitteru oglasio se tek oko 9 sati ujutro.

"Sa tugom i bolom sam primio vijest da se u dijelovima Dalmacije posljednja dva dana odvija drama s vatrenom stihijom.

Naime, prema gruboj procjeni, u požarima koji su već 27 sati aktivni na potezu od Omiša do Splita gdje je vatra ugrozila i sam grad, progutano je 4500 hektara guste borove šume, niskog raslinja i maslinika, izgorjelo je nekoliko kuća, gori kod Šibenika.

Iskreno se suosjećam sa svim građanima kojima je ova strahota nanijela emocionalnu i materijalnu štetu u nadi da se zahvaljujući našim hrabrim i požrtvovnim vatrogasnim, vojnim i policijskim snagama ova pogibelj uskoro biti obuzdana", napisao je Reiner.

Korisnici Facebooka oštro su ga kritizirali u komentarima.

"Ovo je sramota", " Sram te bilo!!", Pokri se usima".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene