449976
449976
449976
449976
449976

Ostojić potvrdio da će se kandidirati za predsjednika SDP-a, Picula još razmišlja, Hajdaš Dončić suzdržan

  • , 12.09.2016., 20:16
  • Autor:
  • komentara

Nakon objave Zorana Milanovića kako će se povući s mjesta predsjednika SDP-a, sve se više nagađa o njegovim nasljednicima. Ranko Ostojić je već objavio kako će se kandidirati za tu poziciju.

 
 
 
 
Politička sudbina Zorana Milanovića (Video: Dnevnik Nove TV)
Politička sudbina Zorana Milanovića (Video: Dnevnik Nove TV)

Ranko Ostojić potvrdio je na Facebooku da će se kandidirati za predsjednika SDP-a.

'Zoran Milanović je bio i ostao veliki političar, državnik i ostvario pobjede o kojima je nekada SDP samo sanjao. Danas je to opet pokazao. Vrijeme je za nove bitke. Očuvati SDP, složno i opet pokazati da naša stranka jeste i ostat će prava sociijaldemokratska stranka , vrednota ljevice.

Objavljujem da ću se kandirati za predsjednika SDP. Suočit ćemo se sa svojim greškama , izaći i boriti se', napisao je Ranko Ostojić na Facebooku.

Koga od navedene trojice vidite kao predsjednika SDP-a?

 

Tonino Picula je odaslao poruke da se spreman kandidirati ponovno za predsjednika SDP-a.

'Konačnu odluku ću donijeti nakon konzultacija sa ljudima na koje računam i čije mišljenje cijenim', rekao je za Novu TV.

Siniša Hajdaš Dončić također je jedno od imena koja se spominju u kontekstu nasljednika Zorana Milanovića.

'Prerano je za bilo kakve špekulacije. Moram jednostavno onako racionalno i trezveno razmisliti. Treba vidjeti što je najbolje za SDP, a ne za pojedinca. Dakle, nitko ne bi trebao imati takav ego. Trebamo vidjeti kako sačuvati SDP da nam se ne dogode neki sindromi koji su nam se dogodili u sestrinskim strankama u Europi', rekao je Hajdaš Dončić.

Kakva su trenutna razmišljanja u SDP-u čitajte i na OVOM LINKU.

 

Koga od navedene trojice vidite kao predsjednika SDP-a?

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se