Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROTIV COVID POTVRDA

VELIKA GALERIJA Prosvjednici u Zagrebu upali u bolnicu i zaskočili Beroša, u Splitu ravnatelju bolnice vikali ''Sotono!''

Aktualno Galerija Prosvjednici ispred KBC-a Zagreb Prosvjednici ispred KBC-a Zagreb Foto: Patrik Macek/DNEVNIK.hr +0 Ministar Beroš na Rebru Galerija 1/2 >>
Prvi je dan testiranja zdravstvenih radnika i radnica odnosno uvođenje obaveznih COVID-potvrda za njih. U Zagrebu i Splitu održani su prosvjedi.

Za zaposlene u zdravstvu i sustavu socijalne skrbi od ponedjeljka 4. listopada, obvezna je COVID-potvrda ili testiranje na koronavirus, a odluka koju je donio Nacionalni stožer Civilne zaštite vrijedit će i za dio pacijenata.

Ministar zdravstva Vili Beroš rano jutros je došao u KBC Zagreb popratiti početak testiranja zdravstvenih radnika i radnica odnosno uvođenje obaveznih COVID-potvrda za njih.

Dočekali su ga prosvjednici i prosvjednice, koji mu nisu dali da govori te su skandirali 'izdaja' i 'ostavka'.

Pročitajte i ovo Uvođenje COVID potvrda u Osijeku - 3 Burno i u Splitu VIDEO Beroša na Rebru dočekali zvižducima, pozvana policija. Svećenik vikao: "Vješala, vješala!"
Pročitajte i ovo Viktor Gotovac u dnevniku nove tv Stručnjak za radno pravo o COVID potvrdama u zdravstvenim ustanovama: "Lako bi se moglo dogoditi da bi nepoštivanje ovih odluka moglo voditi do sankcija"

Prosvjednici su se okupili i ispred KBC-a Split, gdje su ravnatelju Juliju Meštroviću i predsjedniku Upravnog vijeća bolnice Jugoslavu Bagatinu
vikali: "Prodane duše! Sotone!"

Nekoliko prosvjednika okupilo se i ispred KBC-a Osijek da bi izrazili protivljenje maskama i COVID potvrdama.








 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene