Obavijesti Video Pretražite Navigacija
4 dana

Predsjednica završila boravak u Požeško-slavonskoj županiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured predsjednice Grabar-Kitarović bio je četiri dana - od utorka, 28. veljače do danas u Požegi.

Četverodnevni boravak u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je u Kutjevu i Kutjevu d.d., tvrtki za proizvodnju i promet poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Pročitajte i ovo Kolinda na skupu podrške - 3 subota u zagrebu Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala" Slika nije dostupna Tirana Predsjednica u Tirani: "Mislim da je ovaj trg iza nas vjerojatno bio druga najveća 'fan zona' nakon Zagreba"

U Kutjevu d.d. hrvatsku predsjednicu dočekali su članovi uprave s Josipom Ređom na čelu, a s poviješću te tvrtke upoznao ju je glavni enolog Ivan Marinclin.

"Iako se ovdje teško živi u pojedinim mjestima, vidim ovdje ogroman potencijal jer su ljudi puni volje i radišni. Mi u Zagrebu, svi zajedno, moramo učiniti puno više kako bismo pomogli ovome kraju jer, prije svega, ovdje osobito vlada depopulacija. Nadam se da će projekti izgradnje brzih cesta što prije biti realizirani jer to bi zaista omogućilo da mali obrti i poljoprivredna poduzeća dobiju na svojoj vrijednosti", rekla je na kraju boravka u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Ured predsjednice Grabar-Kitarović bio je četiri dana - od utorka, 28. veljače do danas u Požegi, a ona je obišla Pakrac, Lipik, Pleternicu, Kutjevo i druga mjesta u Požeško-slavonskoj županiji, gdje je posjetila tvrtke, lokalne obrtnike, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te obrazovne, kulturne, zdravstvene i vjerske ustanove. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene