Obavijesti Video Pretražite Navigacija
subota u zagrebu

Grabar Kitarović otkrila vraća li se u hrvatsku politiku: "Ne želim da ispadne da sam lagala"

Aktualno Galerija Kolinda na skupu podrške - 3 Kolinda na skupu podrške - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda na skupu podrške - 4 Kolinda na skupu podrške - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda na skupu podrške - 5 Kolinda na skupu podrške - 5 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda na skupu podrške - 2 Kolinda na skupu podrške - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Kolinda na skupu podrške - 1 Galerija 1/6 >>
Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na skupu podrške Ukrajini održanom u subotu u Zagebu.

Na glavnom zagrebačkom trgu održan je skup podrške Ukrajini, a na pozornici se pojavila i bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović.

Bivša predsjednica stigla je s kućnim ljubimcem, izazvala pozornost okupljenih. S nekima se i fotografirala i očito uživala u pozornosti koju je izazvala. A dala je i nekoliko vrlo zanimljivih izjava o sebi u politici, onome što je radila, što trenutačno radi i što planira raditi.

"Ne razmišljam o ovome trenutku uopće o politici, barem ne u ovome trenutku i ove godine, a što život nosi jednoga dana, uvijek kažem nikad ne reci, ali to ne znači da nešto planiram, samo ne želim da ispadne da netko kaže da sam lagala", rekla je za Dnevnik Nove TV.

Pročitajte i ovo Nožem usmrćen mladi Splićanin - 2 privedena trojica braće Nakon napada u Splitu ubojica je ostao pokraj žrtve držeći nož u ruci: Čuje se kako netko viče "zovi hitnu", a on samo stoji na mjestu

Pročitajte i ovo Ivica Todorić ZAJEDNO HRVATSKA Todorić osnovao stranku i obećao borbu protiv korupcije

"Nije politika nikad bila neka moja posebna ljubav, više volim ovo što trenutno radim, u međunarodnim odnosima, međunarodna sigurnost i geopolitika.

Ne možete nikada žaliti za svojim životom, to je posve kontraproduktivno, prošlost ne možete promjeniti, ali na budućnost uvijek možete utjecati", dodala je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene