442522
442522
442522
442522
442522

Šustar odabrao nove ljude koji će voditi reformu obrazovanja

  • , 06.07.2016., 18:41
  • Autor:
  • komentara

Prema neslužbenim informacijama Dnevnika Nove TV, za društveno-humanističko područje bit će zadužena Dijana Vican, a za STEM područje nadležan će biti profesor s Odsjeka Fizike zagrebačkog PMF-a, Matko Glunčić.

 
 
 
 
Boris Jokić i Predrag Šustar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Boris Jokić i Predrag Šustar (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Predrag Šustar odabrao je nove ljude koji će voditi kurikularnu reformu.

Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje kako kako će za društveno-humanističko područje biti zadužena Dijana Vican, rektorica Zadarskog sveučilišta i bivša državna tajnica u Ministarstvu obrazovanja u mandatima HDZ-ovih Dragana Primorca i Radovana Fuchsa.

Za STEM područje nadležan će biti profesor s Odsjeka Fizike zagrebačkog PMF-a, Matko Glunčić.

Iako bi trebali nastaviti rad Borisa Jokića i njegovog tima, nisu imenovani na mjesto razriješene Ekspertne skupine. Ministar Šustar, s obzirom na tehničke ovlasti, imenovat će ih na čelo posebno osnovanog Povjerenstva.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se