Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jačine 4,1 stupnjeva

Potres u Zagrebu: 'Moram priznati da se fino zdrmalo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potres jačine 4,1 stupnjeva dogodio se 15.02 sati .

Danas je Sloveniju pogodio potres koji se osjetio i u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Ilustracija Nema službene potvrde Novo podrhtavanje tla uznemirilo Zagrepčane, stigle stotine komentara: "Čulo se, a i protreslo"

Potres magnitude 4.1 zabilježen je kod Brežica u Sloveniji u 15 sati i dvije minute, a osjetio se i na području Zagreba i okolice.

Europski mediteranski seizmološki centar objavio je da je potres magnitude 4.1 zabilježen 9 kilometara sjeveroistočno od Brežica na dubini od 10 kilometara te da se osjetio na području Hrvatske.

Mnogi Zagrepčani pohrlili su na Twitter kako bi obavijestili što se dogodilo.

 Seizmološka služba Republike Hrvatske objavila je da je potres kod Brežica u Sloveniji, koji se osjetio i u Zagrebu, bio umjeren, magnitude 3.6 prema Richteru.

 

U 15 sati i 2 minute (ljetno SEV) dogodio se umjeren potres s epicentrom kod Brežica (Slovenija). Potres je imao magnitudu M=3.6 prema Richteru. Na temelju magnitude je procijenjeno da se u epicentru osjetio intenzitetom V (pet) stupnjeva makroseizmičke ljestvice, prioopćila je Seizmološka služba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene