Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga oko šibenske eksplozije

Policija provjerava alibi velikog broja osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninska Policijska uprava obavila je 135 obavijesnih razgovora u sklopu intenzivne kriminalističke istrage zbog eksplozije koja se jučer ujutro dogodila pod vozilom koje se kretalo Obalom dr. Franje Tuđmana u Šibeniku.

U eksploziji je teže ranjen hrvatski državljanin, a lakše dvoje turista, nautičara iz Austrije. Oštećena su dva automobila i dva motocikla te jedna jahta. Razgovori su obavljeni s osobama koje mogu dati bilo kakve informacije o tom događaju, a provjeravaju se alibiji većeg broja osoba te pregledavaju i analiziraju snimke videozapisa, navodi u priopćenju policija.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti" Dojave o bombama u Splitu - 1 policija sve pretražila "Rečeno je da imamo sat vremena za napustiti zgradu": Detalji o dojavama bombi na splitskim sudovima

>> Šibenik: Zbog eksplozije ispitano 115 osoba

Iako policija nije potvrdila koja je naprava eksplodirala pod automobilom 34-godišnjega Šibenčanina, zaštitara tvrtke 'Šibenik security', neslužbeno se doznaje da je riječ o ručnoj bombi M75. Bomba je eksplodirala kod zgrade Šibensko-kninske županije, a među ostalim oštećena su vozila u vlasništvu tajnika Županijske skupštine Dane Maretića i glasnogovornika Županijske uprave Novice Ljubičića. Šibensko-kninska Policijska uprava analizira i obrađuje dosadašnje spoznaje kako bi riješila to kažnjivo djelo, dodaje policija u današnjem priopćenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene