Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nekoliko sati

VIDEO i FOTO: Mirjana Sanader smijući se otišla u grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretres kuće Sanaderovih u Kozarčevoj 21 je završio jučer poslijepodne.

Ubrzo nakon toga iz kuće je izašla i Mirjana Sanader u pratnji kćerke. Na upit novinara je li i nju odvode, začuđeno je zastala i kroz smijeh odgovorila kako nju nigdje ne odvode. 'Mene!? Nigdje, idem u grad', rekla je i dodala kako je pretres kuće završen.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura

Uskok je iz rezidencije Sanaderovih odnio i osobno računalo, a nitko od njihovih istražitelja nije davao nikakvu izjavu novinarima. zaplijenjene stvari stavili su u automobil i otišli, a istovremeno je van izašla i Mirjana Sanader.

Podsjetimo, nakon što je Mandatno imunitetno povjerenstvo u Saboru jučer skinulo zastupnički imunitet Ivi Sanader i nakon što je to potvrdio i Sabor u 17 sati, bivšem je premijeru određen jednomjesečni pritvor. Ubrzo nakon toga MUP je za Sanaderom raspisao tjeralicu.

>> Raspisana međunarodna tjeralica: 'Vraćam se za 3 do 4 dana'

>> 'A što da komentiram, po drugi je put ostavio Hrvatsku'

>> 'Šokirana sam Sanaderovim bijegom'

Jednomjesečni pritvor bivšem premijeru odredio je istražni sudac Krešimir Devčić, nešto iza 21 sata. Krunoslav Borovec je za Dnevnik.hr još sinoć rekao kako će svim članicama Interpola biti obznanjeno kako je za Sanaderom raspisana tjeralica.

U četvrtak ujutro u 10.45 sati Sanader je viđen kako izlazi iz kuće u Kozarčevoj ulici, a u 11.10 sati registriran je kako prelazi granični prijelaz Bregana.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene