Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz cijele Hrvatske

Na 15. maratonu lađa u Metkoviću sudjelovalo 38 ekipa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Metkoviću je održan 15. maraton lađa, a maraton su pratili predsjednik Ivo Josipović i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ove je godine u maratonu sudjelovalo 38 ekipa iz cijele Hrvatske. Podršku veslačima došao je pružiti i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Veličanstven dan' U Metkoviću počeo 13. Maraton lađa na Neretvi Slika nije dostupna Natjecalo se 40 lađa Maraton lađa: Pobijedili ‘Gusari’ iz Komina

'To nije samo obogaćenje turističke ponude, nego je zaista i očuvanje baštine, stvaranje novih prijateljstava. Ovdje su ljudi iz cijele Hrvatske, iz kontinentalne, ne samo iz ovog dijela, iz Bosne i Hercegovine. Jednom riječju ovo je zaista jedan festival prijateljstva i tradicije', rekao je Josipović.

>> 14. maraton lađa na Neretvi

Maraton se vozi od Metkovića do Ploča u ukupnoj dužini od oko 22 kilometra. Ove godine ondje se okupilo dvadesetak tisuća znatiželjnika, a sve su organizirai Udruga lađara Neretve i Dubrovačko-neretvanska županija te neretvanski gradovi, Metković, Opuzen i Ploče uz visoko pokroviteljstvo predsjednika RH, Ive Josipovića.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene