Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozljeda

Šokantni prizori u Dalmaciji: Pobjegao s psihijatrije pa gol skakao po trajektu i skočio u more

Ilustracija
Ilustracija Foto: Bozo Radic / CROPIX
Bizarna situacija dogodila se u ponedjeljak u Dalmaciji. Pacijent koji je pobjegao s psihijatrije na otoku Ugljanu krenuo je trajektom prema Zadru.

Pacijent koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Ugljan, zatekao se na trajektu Jadrolinije na liniji između Preka i Zadra.

Iz zadarske policije potvrdili su nam da je dojava o njegovu bijegu iz bolnice stigla oko 15 sati. Naknadno su dobili dojavu i da je na trajektu te da je skočio s broda u more.

Pročitajte i ovo Sudar vlaka i automobila ostavljenog na tračnicama, ilustracija - 6 Uhićen vozač Detalji bizarne željezničke nesreće: "Vlak se zaustavio nakon gotovo 400 metara"

Navode da su ga plovilom izvukli djelatnici Lučke kapetanije koji su ga predali Pomorskoj policiji. Pregledan je u Preku, utvrđeno je da nema ozljeda.

Pročitajte i ovo Ambulanta u Krku, ilustracija - 6 Veliki problemi Apsurdno stanje na otoku: Turistička ambulanta radi u jednoj smjeni, ljekarna nedjeljom - samo jedan sat

Putnike na trajektu šokirao je prizor jer je, prema izjavama očevidaca, odbjegli pacijent u dobi od 20 godina na trajektu bio - gol. Skakao je po brodu i nakraju s njega skočio u more, piše 057info.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene