Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Poznat uzrok prometne nesreće u Županji: Krenuo u pretjecanje, udario u dva vozila pa poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila koji je poginuo prešao je na lijevu prometnu traku te udario u dva vozila koja su dolazila iz suprotnog smjera, a potom sletio u cestovni kanal gdje je udario u kolni ulaz, javlja policija.

U 14:53 sati Postaja granične policije Županja je zaprimila dojavu Centra 112 o prometnoj nesreći u kojoj je poginula jedna osoba. Od policije doznajemo da se radi o slijetanju vozila s ceste. Na mjesto događaja upućeni su policajci, hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 77-godišnji vozač automobila županjskih registracijskih oznaka, krećući se Ulicom Mladena Ćatića u Županji u smjeru Štitara, prilikom pretjecanja nepoznatog vozila udario u lijevi retrovizor automobila županjskih registracijskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljala 71-godišnjakinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija I ranije osuđivan U BiH uhićen terorist: Tražio upute kako napraviti bombu i planirao napad na džamiju

Potom u nastavku kretanja udario i u prednji dio autobusa bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnjak. Od siline udara automobil 77-godišnjaka sletio je u cestovni kanal i udario u betonski kolni ulaz.

U prometnoj nesreći poginuo je 77-godišnjak, dok ostali sudionici prometne nesreće nisu ozlijeđeni. Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naložila je obdukciju tijela stradalog vozača u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici u Vukovaru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završila iza rešetaka Drama kod Varaždina: Godinama zlostavljala 25 godina starijeg izvanbračnog supruga pa mu zaprijetila

Od 16:20 do 17:50 sati dionica Ulice Mladena Ćatića je zbog obavljanja očevida prometne nesreće bila zatvorena. O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene